Informatie rondom onze webshop & artikelen

Uiteraard is het handig te weten hoe we u de leuke fairy of fantasy garden produkten leveren en welke voorwaarden er zijn.

Wij leveren van €35 binnen Nederland via DHL gratis, België vanaf €40 met DPD. U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal, bankoverschrijving, Sofor, Bancontact en nog een aantal andere variaties.

Binnen 3 werkdagen (mits op voorraad) verzenden wij uw pakket.

Is er onverhoopt iets mis met de kwaliteit van een produkt? Meld het ons svp binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. We lossen het gewoon op! Wij vragen altijd wel om een foto. Gewoon omdat wij ook eventueel schade moeten kunnen verhalen dan wel het ons veel informatie geeft. Mocht er iets mis zijn op het moment dat u het produkt gaat verwerken en u vermoed een fabricagefout, neem ook dan contact op met ons en stuur ook een foto mee. Ook dat kunnen we oplossen.

De produkten hebben vanuit de fabriek een vernislaag voor de verf en een UV coating. Omdat alles van polysresin is gemaakt (steen gemengd met kunsthars) kunnen de produkten buiten en binnen worden gebruikt, en zijn bovendien vorstbestendig. Doe je niets aan de produkten als je ze buiten zet dan zal de kleur langzaam vervagen. Wil je dezelfde kleur houden, spuit de produkten dan in met vernis (gemiddeld elke 3 maanden een kleine spraybeurt). Vernis is te koop in hobbywinkels, modelbouwwinkels, tuincentra, doe-het-zelf en soms bij winkelketens. Kijk bij de creatieve of doe-het-zelf/verf afdeling.