Ons bedrijf & contact

Waar vindt u ons – Onze (web&) shop Een Kleine Wereld is gevestigd aan de Kazernestraat 1 Boven (1e verdieping via trap bereikbaar), 3351AG Papendrecht (Zuid-Holland). Onze ingang zit aan de achterzijde, aan de Pontonniersweg.

OV en auto – In de Kazernestraat is een blauwe zone voor parkeren (max 1 uur) omdat wij aan het centrum gevestigd zijn. Aan de Veerdam en Eilandstraat kunt u onbeperkt parkeren (2min lopen). Op 5min lopen is de waterbus halte Veerdam en op de hoek van Veerdam/Pontonniersweg bevindt zich een bushalte (bus 4) richting CS Dordrecht (15min). Aan de andere kant van het winkelcentrum vindt u de bussen naar metrostation Kralingse Zoom en Zuidplein.

Contact – U kunt ons op werkdagen van 9u tot 21u bereiken op telefoonnummer 06 37 30 1662. Onze voicemails luisteren wij in de avond uit. De meeste kans op een snelle reactie heeft u als u ons een mail stuurt met uw vraag, uw gegevens en hoe wij u het beste kunnen bereiken. Stuur een mail aan info@eenkleinewereld.nl.

Wie zijn wij – Wij zijn met 2 personen in het bedrijf werkzaam, en we hebben hulp bij events en beurzen van familie en vrienden. Ons bedrijf is ontstaan doordat wij zelf de produkten zochten die wij nu verkopen. Deze produkten konden we alleen maar met hoge verzendkosten uit het buitenland halen. Zo zijn wij opgestart in 2014. We (William en Caroline) hebben beiden een “echte” loondienstbaan naast ons bedrijf. Ons bedrijf is eigenlijk een uit de hand gelopen passie. Daardoor zijn wij niet als een echte winkel open maar op woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag. Of te vinden op beurzen die in het weekend gehouden worden. Wij onttrekken geen loon of andere inkomsten uit ons bedrijf maar investeren alle winst weer in nieuwe produkten en uitbreiding van produktlijnen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen acceptabel en internetgelijk houden maar tegelijkertijd wel een breed en volledig assortiment bieden.

Translate »