Onze shop

Wij hebben een fysieke shop in Papendrecht (Zuid-Holland). Wij zijn gevestigd aan de Kazernestraat 1 Boven (3351AG). Parkeren voor de deur (afslag Papendrecht A16+N3 of A15) en OV om de hoek (bus naar Dordrecht CS, bus naar Metrostations, waterbus naar alle drechtsteden en Rotterdam).

Wij zijn geopend op woensdagmiddag van 13-18u, 10-18u, vrijdag 11-18u en zaterdag van 10-18u. Zijn we er niet door omstandigheden (vakantie, beurs, rampspoed) dan zetten wij berichten op deze pagina, facebook en onze website eenkleinewereld.nl.

Workshops organiseren we vanaf oktober tot juni. Op de pagina over workshop – https://fairygarden.nl/workshops/ vindt u onze actuele en op maat workshops.

Doordat wij (William en Caroline) beiden naast ons bedrijf een baan hebben, hebben we geen openingstijden als een winkel. We zijn open in onze vrije tijd, op woensdagmiddag en vrijdag en zaterdag de gehele dag. Kunt u juist niet op deze momenten? Of wilt u liever even alleen uw aankopen komen doen? Of wilt u juist met een groepje (max 6 personen) mensen even de shop voor uzelf? Prima, hieronder kunt u een privé sessie boeken. Wij verwachten wel dat u een aankoop doet.


Translate »