In onze shop

Hebben we echt een enorme hoeveelheid keus in fairy en fantasy garden produkten (miniatuur of elfentuintjes genoemd). Ben je op zoek naar scenery of diorama materiaal of produkten? Mooi van GreenStuffWorld, SeriousPlay, RedGrass, Citadel en ons eigen merk hebben we voldoende materiaal. We hebben ook alle uitgegeven produkten van GamesWorkshop van 40K en Age of Sigmar op voorraad. En mocht je per ongeluk toch misgrijpen? Dan staat deze vast al in bestelling. Ben je op zoek naar iets specifieks? Prima, geef dit aan ons door en zodra de set binnen is krijg je bericht (en 10% korting!).

Er is genoeg loopruimte, we ventileren met open ramen en voordeur. Gratis parkeren voor de deur, OV om de hoek. Fiets- en wandelroutes langs rivier vergezichten. Leuk centrum met regio functie maar er zijn veel kleine ondernemers in onze gemeente waaronder Barbera’s Lifestyle, Loes, Conceptstore, De Paap wijnhuis, De Heerlijkheid (met eigen fruitgaarden) en vele anderen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »