Een omgebouwde haard

Wat doe je als je je ethanol haard zat bent? Dan maak je daar een kleine wereld van waar je evenzo goed uuuuuren naar kunt kijken! Rita Geerders heeft een achterkant gemaakt van karton met opgespeld mos. Om diepte te krijgen heeft ze oasis of steekschuim gebruikt. Deze basis heeft ze verder afgewerkt met mos en de grond opgemaakt met los, gekleurd en vers platmos. Daarna begint het opmaken met eerste de grotere stukken en daarna de accessoires. De figuurtjes maken het af. En zie je die fairy deur? Je kunt deze deur eventueel nog meer diepte geven door het steekschuim dieper uit te snijden. Eventueel kun je dan nog lichtjes erin verwerken. Zet lichtjes vast met bloemschikpennen (brede schuifspelden). En wat een prachtig resultaat krijg je dan!

Alle fairygarden artikelen zijn bij ons verkrijgbaar…Platmos kun je bij alle kleinere bloemisten of tuincentra bestellen of halen. In Papendrecht bij Ron’s bloemensjop.

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »