Momentje voor jezelf?!?

De enorme hoeveelheid produkten in onze webshop kan misschien een beetje keuzestress opleveren, of je wilt produkten in het echt zien, in je handen hebben, de kleur bekijken etc. Met de huidige omstandigheden kan er dan twijfel zijn om naar ons toe te komen. Onze shop is echt ruim genoeg maar toch wil je de ruimte voor jezelf. Prima, boek dan een PrivateShopping moment! Maak dan een afspraak via mail, telefoon 06-37301662 of direct in onze agenda!

Voordeel is: winkelen op je eigen moment, alleen op met een select groepje, persoon advies (wij horen onszelf vaak zeggen “dat wordt te vol” “niet teveel”…) of krijg een private workshop naar keuze.

Kies zelf de starttijd en hoe lang je wilt blijven.

Private shopping bij Aart Kok Adventure! - Combi-Camp

Wilt u alleen even kijken? Prima, vrijdagochtend vanaf 11u of zaterdagochtend vanaf 10u zijn de rustigere momenten. Dit zijn ook de goede momenten voor een workshop voor 1 of 2 personen. Wil je een workshop? Neem dan even contact met ons op via info@eenkleinewereld.nl of telefoonnummer 06-37301662 (werkdagen en zaterdag van 9.00 tot 21.00u daarna gaat deze uit!)

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »