Vers uit de USA!

We hadden onze zending eind oktober pas uit de USA verwacht van Woodland Knoll. Importeren is namelijk wel een dingetje en kost veel tijd. Dus met een verbaasde blik hoorde wij dat een enorme hoeveelheid dozen bij ons zal worden geleverd rond 15 oktober. We mochten als enige Europese retailer rechtstreeks een keuze maken uit hun Amerikaanse catalogus. Dus deze produkten zijn niet in de Europese unie verder te krijgen! Dus naast de Europese best sellers (zoals veel glow in the dark artikelen) hebben we unieke Amerikaanse fairy garden items!!

We zijn op dit moment bezig om de onderstaande items de webshop in te voeren, voorraad aan te vullen. U kunt dan reserveren voor verzending rond 15 oktober. Aangezien we door de Covid19 problemen er 3 maanden over hebben gedaan, proberen we in februari weer nieuwe items binnen te krijgen. Dus tot dat moment is het op=op!

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »