Flash sale 5 september 11-16u

Elk jaar in september hebben we een soort mini invasie van nieuwe produkten. Vooral fairy garden produkten wel te verstaan, en deze nieuwe produkten hadden we laten zien in deze blog. Ook een verf rek van Citadel en DecoArt moet er nog bij…

Maar goed, we moeten gewoon ruimte maken. Dat kun je een beetje mondjesmaat doen of gelijk goed. Wij zijn van het laatste soort! Op 5 september van 11-16u doen wij een Flash Sale alleen op onze eigen locatie. Kortingen zijn bijna allemaal 50%, op een duidelijke afwijking na en die zijn met 35% korting.

Ook wij begrijpen dat je in je auto stapt of het OV in als je ook weet wat er dan in de aanbieding is. Maar ook zou je ontzettend balen als je iets wilt aanschaffen en je leert een week later dat dit met 50% korting weggaat. Althans wij zouden dat zelf ook niet prettig vinden!

Dus wij laten weten WAT we in de flash sale opnemen door de categorie Flashsale. Om de paar dagen vullen we de categorie aan. We hebben ook artikelen (meestal tuinbeelden en Kerstitems) die NIET in de webshop staan. Er is dus altijd wel iets te koop. Voor iedere bezoeker hebben we een leuke korting voor de volgende keer in de fysieke of in de webshop.

Flash sale op zaterdag 5 september is binnen (we kregen geen goedkeuring om de straat voor ons pand te gebruiken) met voldoende ruimte en verfrissende ventilatie.

Welke produkten gaan in de uitverkoop met 50%?

ALLE tuinbeelden (dieren en fantasy)

ALLE XL fairygarden accessoires, figuren en deuren van MiniatureWorld Plus (dus niet de 2 XL huizen van Fiddlehead!)

ALLE WinterVillage produkten (huisjes, figuren, deuren, kerstballen, engelen, beelden etc) en kerst fairies, gnomes en deco kerstballen.

ALLE mini draken (plant pal en in doos) en fantasy figuren

ALLE hangende Welcome signs

ALLE Verkleed items

Flash Sale - items..

…en een groot aantal items die wij niet meer kunnen aanvullen in assortiment, zoals een groot aantal (bloemen) tufts, alle houten fairy doors etc…

Met 30% korting verkopen we de Miniature World XL huizen!!

OP=OP!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »