We zijn er weer!

Waar een moment rust al niet goed voor is…om vervolgens thuis te komen om voor veel nieuwe produkten weer een plek te zoeken. Uiteraard weer her en der geschoven, kast erbij..Op zaterdag 15aug zijn we er weer, lekker in de airco van gekoelde buitenlucht.

Voor miniaturen, tabletop games van Warhammer (nieuwe 9th edition 40K), diorama en scenery hebben we veel nieuwe produkten binnen gekregen. Een leuke actie is dat bij aankoop van een Games Workshop produkt u 10% korting krijgt op GreenStuffWorld produkten.

Maar ook op fairy garden en creatief gebied hebben we niet stil gezeten. We gaan onze eigen 3D lijn lanceren van leuke huisjes en accessoires (die ook buiten kunnen!). Daarover later meer. Dit is in ieder geval het schema voor de komende 2 maanden voor produkten:

DecoArt USA levert de volledige American Multi Surface kleuren, neon en metallics (88 produkten) rond eind augustus (over 3 weken binnen).

Fiddlehead Fairygarden USA levert over 1-2 weken vult onze voorraad aan met bestaande en veel nieuwe fairy garden produkten. Nieuwe alle voorraad wordt aangevuld. Vanuit de USA die op dit moment hard getroffen wordt door het SARS COV19 is er een beperkte levering maar we doen ons best!

Woodland Knoll gaat rond eind september rechtstreeks uit de USA leveren. Over 4-6 weken komt een aanvulling op de huidige uitverkochte produkten en 14 nieuwe produkten (huisjes, accessoires en figuren…).

En natuurlijk heeft ook SARS Cov19 bij ons nog een impact. Wilt u met die reden liever even alleen in onze shop uw aankopen doen? Wij behoren zelf tot de risicogroep dus wij begrijpen dit. Boek dan een afspraak in op onze agenda.


Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »