Zomersluiting tot 15 augustus

Vanaf 14 juli is onze shop tot 15 augustus gesloten. De webshop is uiteraard geopend maar orders sturen we pas weg op 10 augustus. Na een jaar continue hard werken (zowel in loondienst als met deze uit de hand gelopen hobby!) gaan we gewoon even he-le-maal niets doen.

In augustus zijn er we dan weer met:

  • 3D geprinte Een Kleine Wereld produkten van biologisch afbreekbaar plastic (gemaakt van rietsuiker- of maisprodukten). We zijn sinds maart zelf testen aan het uitvoeren buiten met scenery, huizen, en andere prints. Geverfd met DecoArt hebben ze dus in hagel, regen, onweersbuien, fel zonlicht en een klein beetje vorst gestaan. Geen krimp gegeven…letterlijk niet. Nu nog even een volle zon zomer en dan weten wij het zeker….goed voor buiten!
  • Nieuwe produkten van Fiddlehead Fairygarden…maar we weten nog niet hoe&wat
  • Alle nieuwe produkten van GreenStuffWorld…yeaahhhh
  • Een uitgebreide verfcollectie DecoArt Americana MultiSurface
  • Mooie uitbreiding van landschapsprodukten van SeriousPlay Scenics
  • …en in september rechtstreeks weer geleverd uit de USA een uitbreiding op de collectie Woodland Knoll

Tja en dit betekent natuurlijk weer ruimte maken. Laatste zaterdag van augustus is inmiddels onze befaamde FlashSale met 50% op locatie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »