Shop gaat weer open!

Na een drukke herfst en winter met veel beurzen hadden we gedacht in het voorjaar open te gaan, in stijl, op onze nieuwe locatie Kazernestraat 1 Boven in Papendrecht. Met ietwat vertraging door Covid19 doen we dit alsnog! Op zaterdag 20 juni doen we dat met gratis produkten bij bepaalde bestedingen (vanaf €25), een goed gevulde Laatste Kans kast (50% korting) en met de introductie van GamesWorkshop (creatief je eigen strategische spel creëren).

We hebben een creatieve kamer gemaakt waar 2 personen op gepaste afstand kunnen knutselen, verven of een workshop voor 2 kunnen volgen. In de winkelruimte staat een grote speltafel voor GamesWorkshop om met 1,5m afstand te spelen en is er voldoende ruimte om rustig rond te kijken. We hebben een blazende airco met lucht van buiten in beide ruimten, door strategisch geopende ramen is daarbij de ventilatie optimaal.

Vanaf 20 juni gaan we op de volgende dagen open woensdagmiddag 13-18u, vrijdag 11-18u en zaterdag van 10-18u.

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »