Book shelf diorama hack

Nou ben ik niet zo van het zelf zagen. Geen zaagmachine, plaatmateriaal was altijd te dik en vele andere (volgens mijn man smoesjes) redenen om gewoon rond te kijken. En uiteindelijk vond ik mijn hack, een produkt een ander doel geven. In dit geval een organiser. Deze organiser werd een basis book shelf diorama…

Oh ja voor diegene die daarbij even moeten nadenken kom je met deze link op onze pinterest pagina voor veel voorbeelden…

Bedenk eerste welke scene je zou willen uitbeelden. Een steegje? Straat met deuren? Een bos of iets anders. Eigenlijk kan het allemaal. We hebben een organiser gevonden die je door deze anders in elkaar te zetten (en te lijmen uiteindelijk) prima kunt gebruiker als een lege basis book shelf.

Handigste is om de onderdelen los op te bouwen en telkens in elkaar te passen.

En zo verder opbouwen waarbij je juist doordat je een zijkant plat kunnen leggen makkelijker kan werken. Uiteindelijk past alles in elkaar en plak je alle delen in elkaar.

In onze hack met de organiser blijven 4 gleuven boven en onder bestaan. Plak deze dicht of gebruik ze als licht toevoer.

Dit is ons basisprodukt en daarna kun je alles zelf bepalen

https://www.eenkleinewereld.nl/hout-ramen-deuren-lijsten-kisten/1259-book-shelf-diorama-hack-8714772184302.html

Bij ons kun je de basis aanschaffen voor €6.50 en we hebben ook veel scenery produkten voor elke book shelf uitvoering.

Book shelf diorama
Of een leuk steegje…
MIniatuur bos? Kan allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »