Tabletop wereld komt naar Een Kleine Wereld!

Vanaf zaterdag 20 juni kun je in onze shop (kazernestraat 1, Papendrecht) een groot gedeelte van de collectie van Games Workshop bekijken, aan speeltafel(s) spelen en aanschaffen. En wil je je miniaturen verven? Prima, Citadel paints staan erbij (incl Nuln oil…). Voor grotere scenery delen of je eigen 3D scenery hebben we DecoArt American MultiSurface dat werkelijk top is voor plastics. We maken dan ook een gedeelte in onze shop vrij om je miniaturen in elkaar te zetten en te verven. Ombouwen gebeurt in de komende weken omdat we vrij onverwachts dit hebben besloten. Zijn we goed in…

Dit betekent ook dat we onze shop openingstijden eerder gaan uitbreiden. Vanaf zaterdag 20 juni zijn wij open op woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag. Zaterdag 20 juni doen we natuurlijk met een feestelijk tintje vieren dat we weer volledig gaan opstarten na de onzekere tijd met Covid19.

Omdat de produkten van GamesWorkshop vooral zijn om te spelen gaan we ook onze speeltafels (nu 40K, en daarna AoS) definitief plaatsen. Gezellig als je komt spelen (zonder kosten tijdens openingstijden) maar door de RIVM maatregelen zul je wel moeten reserveren voor 1,2 of 3u. Dit kun je binnenkort doen op onze GamesWorkshop site .

Uiteraard gaan we ook de service bieden van Webshop Exclusives. Wij kunnen deze artikelen voor u bestellen, en deze bij uw bestelling voegen bij binnenkomst. U zult dan altijd minder verzendkosten betalen.

We beginnen met Age of Sigmar en Warhammer 40K produkten. Na de zomervakantie zullen we ook de grotere beginnersets van de 9th edition, bordspellen en de produkten van Lord of the Rings -MiddleEarth in onze shop verkopen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »