Kom je op bezoek?

Het was even de 1,5m puzzel uitdenken in onze shop aan de Kazernestraat 1 Boven (3351AG) in Papendrecht, maar …jippie…we zijn weer elke 2e en 4e zaterdag open van 13-17u. Dus komende zaterdag 16mei zijn we op en daarna op 30mei en dan weer 2e zaterdag van juni etc.

Helaas nog zonder workshops en creatieve middagen. Maar waar normaal workshoptafels staan hebben we nu extra leuke nieuwe artikelen staan. Allemaal creatieve materialen om fairy en fantasy creaties te maken voor buiten (of binnen).

En wat hebben we dan extra aangevuld? Een ruimere collectie GreenStuffWorld bijv met meer mallen, pigmenten, rolling pins, static grass, blad ponsen, resins, bluestuff (oneindig mallen maken) en natuurlijk ook green stuff.

Maak je eigen mallen met de oneindig bruikbare BlueStuff. Voor elk gebruik 3min in 90gr en daarna je mal maken met het origineel.

Ook vind je een grote collectie Powertex, natuurvriendelijke verharder voor absorberende materialen. Met pigmenten van Powertex geef je kleur aan Powertex transparant, aan Stone Art of Easy Structure of maak met Varnish je eigen kleur buitenlak. Allemaal op waterbasis dus kinderen kunnen ermee werken zoals met al onze artikelen.

Je vindt deze artikelen en nog ruim 400 andere creatieve artikelen ook online in onze andere shop van Een Kleine Wereld om je eigen creatieve wereld te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »