Snelle fairy garden

Net zoals dat je met koken snelheid kan maken, kun je dit in fairy garden land ook! Mijn standaard ingredienten zijn:

  • gedroogd mos
  • Oasis of steekschuim (en nee nathouden hoeft niet!)
  • klein voorraadje kleine fairy garden items of een treurige fairy garden (plantjes zijn minder geworden)

Plantjes of neptakjes kun je altijd overal wel “scoren”. En dan vervolgens kijk je in je huis om je heen of mocht je in de winkel iets treffen. Kijk naar die items waar je iets makkelijk in kunt doen. Doe je er normaal voorraad in, houdbare voeding, brood, bloemen of iets anders (kijk ook eens bij de kinderen)? Mooi…dan werkt dat ook voor een fairy garden! Gebruik je steekschuim (snij desnoods op maat) en gedroogd mos. Voeg daarbij je andere “ingredienten” en werk dat uit in je gevonden schatkist…of iets dergelijks.

In mijn geval een kleine broodtrommel….

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »