Workshop resultaten 2 februari

Laatste workshop was hilarisch, genoeg gelachen en dan vergeten foto’s te maken (tja…gebeurd nooit, ahum). Wel gelukkig de foto’s van de voormiddag sessie! En het waren echt allemaal kale houtblokken, gewoon van het hakblok. Prachtig toch?? PS Heb je deze workshop gemist en wil je toch dit doen? Vanaf 4 personen kun je bij ons een workshop boeken! Natuurlijk ook voor andere workshops..

 

2 Replies to “Workshop resultaten 2 februari”

 1. Wij hebben vanmiddag de workshop gedaan. Het was zo gezellig, we konden uit zoveel materiaal kiezen, we werden zo fijn geholpen, maar we hebben vooral zulke mooie Fairy huis houtblokken gemaakt. De foto’s staan hierboven en we zijn er super trots op.
  Wij komen zeker een keer terug voor nog zo’n heerlijke middag en fijne wordkshop.
  Bedankt voor alles,
  Groetjes
  Marlies

 2. Wij hebben vanmiddag een Fairy huis houtblok gemaakt. De workshop wordt in een heerlijke ruimte gegeven, we zijn super gezellig geholpen, we mochten met veel verschillende materialen werken en ze zijn allemaal super leuk geworden(kijk maar naar de foto’s hierboven).
  Bedankt en we komen zeker nog een keer,
  Groetjes
  Marlies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *