Actie: zo min mogelijk verhuizen!

Tja een nieuwe hobbithol krijgen betekent ook alles verhuizen….wij houden niet zo van inpakken dus we hebben een leuke actie bedacht tijdens het laatste weekend van het jaar in onze shop in Dordrecht EN online.

In onze shop in Dordrecht (Vleeshouwersstraat 15 ) zijn wij vrijdag en zaterdag voor het laatst open van 11.00 tot 16.30u. En het inpakken gaat ons veel veel tijd kosten. Wilt u onze helpen? Fijn!

Alle fairy garden & fantasy artikelen uit de verpakking (in displays, in de kasten, voorbeelden en etalages) en tuinbeelden (hangend, draken, ondeugende kabouters etc uit de verpakking en in de steekdisplays kunt u aankopen met 30% korting. U krijgt de omdozen van de huizen los mee dus neem svp zelf bigshoppers etc mee. Daar zit u en ons voordeel.

Op alle andere artikelen (exclusief decoratiemateriaal) in de shop krijgt u vanaf 4 artikelen 20% over uw gehele aankoop (exclusief de 30% artikelen uiteraard). Wij vullen de voorraden niet aan vanuit onze opslag dus op=op. Wij zetten zoveel mogelijk dichte dozen uit onze winkel voorraad neer.

Elke laatste zaterdag van de maand hebben we OpenHuis met demo’s, verkoop, voorbeelden, workshops etc. van onze bekende en nieuwe produkten! 

Omdat niet iedereen wil afreizen naar Dordrecht voor deze ludieke actie, hebben wij in de webshop van Een Kleine Wereld de actie vanaf nu tot zondag 30 december 23:59 de actie dat u bij min 4 artikelen en min €40 over uw gehele bestelling 20% krijgt en gratis verzending. De actiecode is NaarAlblasserdam! Let op: dit is dus in de webshop van Een Kleine Wereld!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *