Laat ons uw mening weten en win een gratis kaartje voor CreaWeekend Gorinchem

** actie is gesloten! Inmiddels zijn de winnaars bekend en hebben van ons een bericht gekregen – dank voor alle deelname en leuke input! **
Gratis naar het Crea-Weekend in Gorinchem op 5-6 of 7 oktober? Dat kan!

Als Een Kleine Wereld staan wij met alle fairy garden artikelen op het Crea-Weekend van vrijdag 5 oktober tot en met zondag 7 oktober. In onze stand van 32m2 vind je alle soorten en maten fairy garden artikelen met veel voorbeelden. Ook kun je ons ter plekke alles vragen. Wij vinden het leuk om je te ontmoeten dus kom gezellig naar deze leuke beurs waar veel variaties is aan creatieve (nieuwe) hobby’s. Met deze link is er een korting op de toegangskaarten.

Kans maken op 1 van de 8 gratis toegangskaarten? Laat ons dan weten wat wij tijdens de beurs kunnen laten zien of uitleggen. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de verloting en om contact met u op te nemen. Daarna vernietigen we alle gegevens. Dus nee geen ongewenste nieuwsbrieven of aanbiedingen!

U kunt meedoen tot maandagavond 23.59u. Daarna verloten we de kaartjes en nemen we contact op met de winnaars.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *