Een oude koffer nooit weggooien!

Opbouwen met steekschuim

Een verhoging is gemakkelijk gemaakt met steekschuim!

Want daar kun je heel makkelijk een fairy garden in maken. Met echte plantjes? Ja hoor! Onderin plastic gebruiken, opbouwen met steekschuim/oasis. Gemakkelijke van oasis is dat je heuveltjes of beekjes kan maken in je fairy garden. Je plantjes stop je dan in een stukje zonder oasis of misschien op een klein stukje zodat het water door de oasis wordt opgenomen maar ook vrijgegeven aan het plantje. Op de oasis gebruik je dan platmos en dan is het verder bouwen. Onze klant Karin van Dijk heeft prachtig gedaan, kijk maar:

 

 

 

Op de verhoging een leuke cottage

Leuk ingebouwd met groen

Een tuin in een tuin met een heuse woonwagen

Door steekschuim te gebruiken blijft het gewicht beperkt.

Door de achterkant aan te kleden krijg je diepte

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »