• Geen categorie

fairy doors – deel 2 – in een mini dienblad

Als je je beseft dat zodra je een fairy door maar ergens tegen aan zet je de voorkant van een huisje creëert, dan kun je bij elke Blokker, Marskramer, Action of tuincentrum wel slagen. In die geval een klein houten dienblad wat ik tegen de achterkant van een kastplank wil gaan zetten. Ik wil de omlijsting nog wel duidelijk houden omdat ik daarmee ook direct diepte kan maken. Met de lijmpistool in de aanslag ben ik als volgt te werk gegaan:

1. Kies je materiaal uit vooraf. Beter over dan te weinig. Ik heb van de 3 houten schijven een trap gemaakt om het hoogteverschil te overbruggen

2. Het dienblad heb ik op de rug neergelegd. Met gedroogd platmos, stukje mos bewerk ik de achterkant. Rondom het deurtje meer mos zodat dit naar voren komt.

 

3. Meer spulletjes erbij lijmen. En het trappetje met wat mos beplakken. Even kijken of de plank zelfstandig blijft staan…ja!

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »