• Geen categorie

Fairy doors – deel 1 – op een bloempot

Plak de stenen met een lijmpistool tegen de pot aan. Als je de pot leeg laat dan kun je de pot op de zijkant leggen. Voor het effect heb ik er wel plantjes in gedaan.

Met een fairy door kun je ontzettend veel variaties uitwerken van een fairy garden. In deze serie het werken met een fairy door op een vaste achtergrond. Ik zou een fairy door tegen een muurplint of zijkant van de traptrede kunnen laten zien. Maar dat is naar ieders inzicht te maken. Op deze pagina laat ik zien hoe je een fairy door op een bloempot bevestigd.

Droogmos tussen de steentjes plakken en bij de randen

En ja dit kan ook eenvoudig door de deur er tegen aan te plakken. Maar vond het iets leuker een soort stenen ingang te maken. Dus…we plakken platte steentjes (op het strand te vinden, bloemsierkunst, Hornbach of aquariumzaak) tegen een bloempot aan. Deze bloempot mag recht, rond, vierkant of iets anders zijn. Met de steentjes maken we de ronding rechter, en bij een rechte pot blijft dit gewoon recht.

Voor een speels effect (en om de ronding af te vlakken) gebruik ik droogmos tussen speeltjes en bij de randen om het mooi over te laten lopen.

Verder aanvullen met allerlei materiaal als je dit leuk vindt en dan kun je de deur er tegen aan plakken. Gebruik lekker veel lijm en vul de onderkant ook lekker op met lijm.   

Dit vind je misschien ook leuk...

Translate »