March 8, 2018

Details:

Name Een Kleine Wereld Phone 0637301662 Email info@eenkleinewereld.nl

Schedule

Date:

Workshop Fairy garden in een gebroken pot

Tja een gebroken pot. Soms ontstaan ze spontaan (vallen of vorst) maar als dit niet zo is moet je op een goede pot gewoon een mep geven….tot de pot netjes breekt. Moeilijk niet maar het is weten waar en hoe je moet slaan. En dan zijn er meer tips en trucs. Wij geven regelmatig workshops met diverse thema’s in de ochtend of avond in de workshopruimte van onze winkel aan de Vleeshouwerstraat 15, 3311CS Dordrecht (centrum).

De kosten voor de fairy garden in een gebroken pot zijn €20.

Inbegrepen zijn: terracotta pot, aarde, plantjes, en natuurlijk decoratie materiaal. Koffie, thee en water uiteraard, en gebruik van gereedschap.
Niet inbegrepen: alle accessoires, figuren en huisjes om de tuin aan te kleden als een fairy garden. Alles wat u in een tuintje wilt verwerken reken ik apart met u af en komt dus nog bij het bedrag van €20. U kunt daarmee uw besteding aan een fairy garden zelf bepalen!

We plannen deze workshop met regelmaat (om de 6 weken) maar kunnen ook voor 4-6 personen de workshop organiseren voor u. Hieronder treft u onze data en een link naar de ticketshop waar u met beveiligde betaling gemakkelijk uw e-ticket kunt bestellen en toegestuurd krijgt.

Wilt u meedoen? Leuk!

Op donderdag 8 maart hebben we een ochtend- en avondsessie in de workshopruimte van onze winkel aan de Vleeshouwerstraat 15 in Dordrecht.

Via deze link kunt u uw deelname regelen voor de ochtend van 9.00-11.30u in Dordrecht.

Via deze link kunt u uw deelname regelen voor de avondsessie van 20.00-22.30 in Dordrecht.